Gratis afhalen in de winkel | Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden | Gratis verzenden vanaf €50 binnen NL
+31(0) 765310623 | [email protected]
Showingof 27 item(s)
Show:
Sort By:
Deze Charmin’s vintage stapelring is gemaakt van stalen bolletjes, deze beauty past bij elke stijl. Draag deze ring los of met meerdere ringen samen.
€9,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een zwarte steen in het midden.
€19,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een rode steen in het midden.
€19,95
Stalen vintage stapelring met stalen bolletje afgewerkt met een shiny finish (goldplated IP-plating).
Draag deze ring los of met meerdere ringen samen. Maak jouw eigen unieke combinatie.
€9,95
Deze Charmin’s stapelring is een echte beauty. Elegant en tijdloos. Deze ring draag je los of samen met meerdere stapelringen. Ook leuk om een van deze ring met andere te combineren.
€9,95
De ring is gemaakt van 316L gedraaid staal en heeft een afmeting van 1 x 1 mm. Op de ring zit 1 ronde zirkonia van 2,2 mm ter versiering.
€9,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een groene steen in het midden.
€19,95
Deze Charmin's ring heeft een prachtige klassieke grove ketting stuctuur. De ring is aan de onderkant glad en de ketting is fixed.
€19,95
Draag deze ring los of met meerdere ringen samen. Maak jouw eigen unieke combinatie. Ongeveer 1,5 mm breed en hoog.
€9,95
De ring bestaat uit een reeks van stalen balletjes wat een prachtig effect geeft.
€9,95
Draag deze ring los of met meerdere ringen samen. Maak jouw eigen unieke combinatie. Ongeveer 1,5 mm breed en hoog.
€19,95
Go with the flow; deze ring doet ons denken aan de zon, zee en dus vakantie. Wat een toppertje. De ring heeft een afmeting van 1*3mm en is gemaakt van 316L staal.
€9,95
Showingof 27 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »