Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 8 item(s)
Show:
Sort By:
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een zwarte steen in het midden.
€24,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een groene steen in het midden.
€24,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een wit diamant kleur steen in het mi
€24,95
Liefdevol ringetje van Zusss. De ring is zilver van kleur en gemaakt van stainless steel, waardoor het niet kan verkleuren. De ring met open hartje is ideaal doordat het verstelbaar is en zo zelfs om iedere vinger te dragen valt.
€14,95
Liefdevol ringetje van Zusss. De ring is goud van kleur en gemaakt van stainless steel, waardoor het niet kan verkleuren. De ring met open hartje is ideaal doordat het verstelbaar is en zo zelfs om iedere vinger te dragen valt.
€14,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een dubbele bolletjes motief naast elkaar doorlopen.
€24,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring is met kleine schakeltjes aan elkaar verbonden.
€24,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een rode steen in het midden.
€24,95
Showingof 8 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »