Gratis afhalen in de winkel | Vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis | Gratis verzenden vanaf €60 binnen NL
+31(0) 765310623 | [email protected]

Ruilen/Retourneren:

Artikel te klein, te groot of toch niet wat je ervan verwacht had? Het kan natuurlijk gebeuren dat je het artikel wilt ruilen. Ruilen dient binnen 14 werkdagen na ontvangst te gebeuren. Het te ruilen artikel mag niet gedragen zijn en moet voorzien zijn van alle eventuele originele labels. Uiteraard beschouwen wij een gepast artikel niet als een gedragen artikel. Dan is ruilen of retourneren geen probleem, wel kunnen we eventuele kosten in rekening brengen mocht het artikel beschadigd zijn.

De kosten van het retour sturen van een artikel zijn voor u als consument.

Het retourneren van het artikel/ de artikelen:

Je hebt het recht om binnen 14 dagen de bestelling te herroepen en naar ons terug te sturen zonder opgave van redenen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Retour aanmelden:

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na het verstrijken van de bedenktermijn, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt na de melding, 14 dagen om het retour te melden en om de bestelling te retourneren.

Retour adres:

Color Club
't SAS 2-3
4811 WC Breda

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Pak het pakket terug in met je ordernummer, NAW en e-mailadres. 
  2. Wij kunnen helaas geen retourlabels en/of dergelijke toezenden.
  3. Geef je pakketje af bij het PostNL punt (zie www.postnl.nl voor het afgiftepunt bij jou in de buurt) en bewaar het afgifte bewijs hiervan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketten.
  4. Wij zullen het bedrag uiterlijk binnen 3 dagen na binnenkomst terugstorten.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »