Gratis afhalen in de winkel | Vóór 16:00 besteld, volgende dag in huis | Gratis verzenden vanaf €60 binnen NL
+31(0) 765310623 | [email protected]

Het betalingsverkeer op de website www.color-club.nl wordt geregeld via Mollie Payment. Het is een vertrouwd platform die door bijna 100.000 bedrijven wordt ondersteund.

De volgende betalingsvormen zijn mogelijk op de website:

iDEAL
U kunt betalen via iDEAL als u gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig.

Kosten
Wij berekenen geen kosten voor betaling via iDEAL.

Uw voordelen:
• U betaalt op de vertrouwde manier van internetbankieren.
• U betaalt via de veilige software van internetbankieren.
• Wij versturen uw bestelling direct, mits op voorraad.

Creditcard
Indien u kiest voor een betaling met creditcard, vult u uw creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Uw creditcardgegevens worden verstuurt via een ssl-beveiligde omgeving. Wij accepteren Mastercard en Visa. Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Bancontact:
Bancontact is het online betaalsysteem in België. Ben je klant van de deelnemende banken in België, en maak je gebruik van internetbankieren, dan kun je gebruik maken van Bancontact. Je kunt direct je aankoop betalen in een voor jou vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Bancontact zijn gratis.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »