Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 105 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft mooie rode steentjes ertussen zitten. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Toffe armband van Meet Coco. Mooie fleurige armband met goud, is gemaakt van miyuki kraaltjes en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€19,95
Leuke armband van Meet Coco. Mooie fleurige armband met gouden bedel, is gemaakt van draad en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€13,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Pearl Hart als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Toffe armband van Meet Coco. Mooie gouden armband met gouden bedel, is gemaakt van miyuki kraaltjes en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€17,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden grove schakel armband en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
Toffe armband van Meet Coco. Mooie gouden armband, is gemaakt van miyuki kraaltjes en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€12,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Hartslag als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Super mooie armband van Zag Bijoux. De armband doe je dubbel om waardoor je eigenlijk meteen klaar bent. Hij is gemaakt van stainless steel dus hij zal niet verkleuren.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden dubbele armband is dun en subtiel en heeft oranje steentjes als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Toffe armband van Meet Coco. Mooie fleurige armband met gouden knopjes, is gemaakt van miyuki kraaltjes en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€12,95
Leuke armband van Meet Coco. Mooie fleurige armband met gouden bedel, is gemaakt van draad en makkelijk verstelbaar. Ideaal om te combineren met meerdere armbandjes of naast je horloge!
€13,95
Showingof 105 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »