Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 22 item(s)
Show:
Sort By:
Stijlvolle gouden oorbellen van Biba. Een gouden hanger met rode steentjes!
€17,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze oorbel bestaat uit 3 ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij.
€24,95
Stijlvolle oorbel van het merk ByJam. Deze gouden oorbel verkopen we per 1 stuk. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij.
€14,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze oorbellen bestaan uit 3 ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij. Je kunt deze oorbellen altijd aanhouden, ze verkleuren niet.
€24,95
Sierlijke oorbellen van ByJam. Deze gouden oorbellen hebben 3 muntjes aan elkaar als hanger.
€24,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze gouden oorbellen bestaan uit een bedel met parels en sterren. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij. Je kunt deze oorbellen altijd aanhouden, ze verkleuren niet.
€29,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze gouden oorbellen bestaan uit een bedel van creool hart met bedeltjes. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij. Je kunt deze oorbellen altijd aanhouden, ze verkleuren niet.
€29,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze gouden oorbellen bestaan uit 2 ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij.
€19,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze oorbellen bestaan uit 3 kleinere ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij.
€24,95
Showingof 22 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »