Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 46 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een klavertje 4 als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden parel hart als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€44,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Het is een dubbele ketting, heeft een gouden kleur en oranje steentjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€49,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een hartje, sterretje en muntje met 'mum' erop als bedels. Leuk als cadeautje met moederdag!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden rondjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en een ring in het midden en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€44,95
Gave ketting van Zag Bijoux en ideaal omdat het 2 exemplaren zijn. De gouden ketting heeft een korte grove schakel en een langere met een zwarte steen als hanger. Ideaal en een juweel omdat het je outfit direct af maakt!
€54,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en heeft 3 lagen. Elegant en stoer om te dragen!
€44,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een kruisje als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft een gouden munt met bedels en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een bloem parel als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€34,95
Stijlvolle ketting set die een dubbele laag heeft. De Zag Bijoux ketting bestaat uit 2 lagen, namelijk een grove schakel ketting en een zilveren platte glansende ketting. Ideale combinatie en maakt je outfit helemaal af.
€29,95
Showingof 46 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »