Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 19 item(s)
Show:
Sort By:
Stijlvolle ketting set die een dubbele laag heeft. De Zag Bijoux ketting bestaat uit 2 lagen, namelijk een grove schakel ketting en een zilveren platte glansende ketting. Ideale combinatie en maakt je outfit helemaal af.
€29,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft 3 diamand kleurige steentjes aan een hanger als symbool. Speels en stijlvol om te dragen!
€34,95
Een elegant en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De gouden ketting heeft een zwarte steen met daaromheen 7 gouden veertjes. Het mooie sieraad maakt je outfit helemaal af en springt uit het oog!
€44,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft 5 zwarte bloemetjes als hangers eraan hangen. Het gouden koord is verder versierd met gouden bolletjes. Een ketting die je outfit direct compleet maakt!
€44,95
Mooie stijlvolle gouden ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden hanger met een hartje als symbool. Stijlvol en elegant om te dragen!
€29,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze ketting is zilver gekleurd en heeft een open oog als symbool hangen. Ernaast hangt een zilveren rond glanzend plaatje. Met deze ketting spring je zo uit het oog!
€24,95
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€54,95
De mooie stijlvolle ketting van Zag Bijoux met 7 blokjes goud aan elkaar als symbool. Elegant en subtiel te dragen!
€29,95
Gave ketting van Zag Bijoux en ideaal omdat het 2 exemplaren zijn. De gouden ketting heeft een korte grove schakel en een langere met een zwarte steen als hanger. Ideaal en een juweel omdat het je outfit direct af maakt!
€54,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een Kompas als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Deze stoere ketting van Zag Bijoux is zilver kleurig en heeft een plaat hanger als symbool.
€24,95
Hele gave stijlvolle ketting van Zag Bijoux in gouden kleur en een slang als symbool met een zwarte steen daarbij. Chique en elegant te dragen!
€39,95
Showingof 19 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »