Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 31 item(s)
Show:
Sort By:
Hele mooi initiaal ketting van X.O Musthaves. Perfecte ketting om met meerder kettingen te combineren. Het initiaal is 10 mm. De ketting is gemaakt van stainless steel dus zal niet verkleuren.
€19,95
Maak jouw outfit compleet met deze Zusss ketting! De ketting is goud van kleur en gemaakt van roestvrijstaal. Dit betekent dat de ketting niet kan verkleuren!
€24,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden parel hart als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€44,95
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€54,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Het is een dubbele ketting in goude kleur, met een parel en munt als bedels. Elegant en subtiel om te dragen!
€39,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De dubbele fijne ketting heeft een gouden kleur en een gouden libelle en groen steentje als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€49,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze dubbele gouden ketting heeft een schakel en kleine pareltjes ketting en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€34,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een bloem parel als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€34,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze ketting is zilver gekleurd en heeft een pijl als symbool hangen!
€24,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Het is een dubbele ketting, heeft een gouden kleur en oranje steentjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€49,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een zwarte bloem als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€34,95
Gave ketting van Zag Bijoux en ideaal omdat het 2 exemplaren zijn. De gouden ketting heeft een korte grove schakel en een langere met een zwarte steen als hanger. Ideaal en een juweel omdat het je outfit direct af maakt!
€54,95
Showingof 31 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »