Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 95 item(s)
Show:
Sort By:
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Ze zijn gold plated en nikkel vrij.
€24,95
Stijlvolle sierlijke armband van ByJam. Deze gouden armband heeft kleine schakels aaneen en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren stoere armband is dun en subtiel en heeft 3 verschillende bandjes rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Kompas als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Stijlvolle armband van ByJam. Deze gouden slaven armband is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€39,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren schakel armband is dun en heeft subtiele grove schakels rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft 5 mooie blauwe steentjes eraan hangen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. Deze gouden armband heeft een dubbele band die voorzien is van allemaal gouden cirkels als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden grove schakel armband en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is chique, dun en subtiel en heeft een 3 zilveren staafjes met steentjes erin als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Stijlvolle oorbellen van Biba. Een gouden hanger met blauwe steentjes.
€17,95
Showingof 95 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »