Menu
EUR

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Color Club Breda ten aanzien van de website www.color-club.nl u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Color Club Breda. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Color Club Breda. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Color Club Breda met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie welke op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie en voorraad op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Color Club Breda behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Color Club Breda alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Color Club Breda niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. 
Eventuele bepaalde (hyper)links in de site leiden naar websites buiten het domein van Color Club Breda, welke geen eigendom zijn van Color Club Breda maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Color Club Breda. Hoewel Color Club Breda uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Color Club Breda worden onderhouden wordt afgewezen.

Color Club sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €60,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »