Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 57 item(s)
Show:
Sort By:
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft een gouden munt met bedels en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€29,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden grove schakel armband en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een zwarte steen in het midden.
€24,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft roze kralen en een muntje als bedel en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€29,95
Stijlvolle sierlijke armband van ByJam. Deze gouden armband heeft kleine schakels aaneen en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een ribbel motief met een zwart diamant kleurige steen in h
€24,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze oorbel bestaat uit 3 ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij.
€24,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden armband met kleine schakels is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden kralen armband met parels is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€24,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft muntjes en gekleurde steentjes als bedels en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€34,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze dubbele gouden ketting heeft een schakel en kleine pareltjes ketting en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€34,95
Showingof 57 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »