Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 47 item(s)
Show:
Sort By:
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft een slang als bedel en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€24,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden kralen/steentjes armband is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€24,95
Stijlvolle sierlijke armband van ByJam. Deze gouden armband heeft kleine gouden bolletjes en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€19,95
De ideale ring van ByJam, Deze is op zilver verguld en zelf op maat te plaatsen. De ring heeft een opening aan de onderkant die je samen kan drukken totdat de ring op je maat zit. Deze ring heeft een dubbele bolletjes motief naast elkaar doorlopen.
€24,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden armband heeft een fijne grove schakel en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€19,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft een gouden munt met bedels en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€29,95
Stijlvolle toffe ketting van ByJam. Deze gouden ketting heeft muntjes als bedels en is stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet!
€29,95
Stijlvolle oorbellen van het merk ByJam. Deze oorbellen bestaan uit 3 ringen in elkaar. Ze zijn van roestvrij staal en nikkel vrij. Je kunt deze oorbellen altijd aanhouden, ze verkleuren niet.
€24,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden kralen armband is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€14,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden kralen armband is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€14,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze gouden roze armband heeft een munt als bedel en is gold plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€24,95
Stijlvolle toffe armband van ByJam. Deze zilveren grove schakel armband en is zilver plated en stainless steel. Het blijft echt super mooi en verkleurd niet.
€29,95
Showingof 47 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »