Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 66 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren stoere armband is dun en subtiel en heeft 3 verschillende bandjes rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Kompas als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft 5 mooie blauwe steentjes eraan hangen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. Deze gouden armband heeft een dubbele band die voorzien is van allemaal gouden cirkels als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren schakel armband is dun en heeft subtiele grove schakels rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is chique, dun en subtiel en heeft een 3 zilveren staafjes met steentjes erin als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is dun en subtiel en heeft 5 zilveren spiegeltjes op de band als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden slaven armband is stoer en chique tegelijk en heeft een open eind met 2 blauwe steentjes eraan. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€54,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft 2 ringen die elkaar verbinden als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft 5 zwarte bloemetjes als hangers eraan hangen. Het gouden koord is verder versierd met gouden bolletjes. Een ketting die je outfit direct compleet maakt!
€44,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft 3 diamand kleurige steentjes aan een hanger als symbool. Speels en stijlvol om te dragen!
€34,95
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€54,95
Showingof 66 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »