Gratis afhalen in de winkel | Vóór 16:00 besteld, zelfde dag verzonden | Gratis verzenden vanaf €60 binnen NL
+31(0) 765310623 | [email protected]
Showingof 30 item(s)
Show:
Sort By:
Hele mooie schakel armband van Zag Bijoux. De armband is goudkleurig en gemaakt van roestvrijstaal, hij zal dus niet verkleuren.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. Deze armband heeft smalle witte en gouden kralen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden dubbele armband is dun en subtiel en heeft oranje steentjes als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie en stijlvolle enkelband van Zag Bijoux. Het enkelbandje heeft een gouden kleur en vierkantjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze ketting is zilver gekleurd en heeft een pijl als symbool hangen!
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft 4 mooie rode steentjes en 5 diamant steentjes eraan hangen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden stoere armband is dun en subtiel en heeft kruis diamandjes rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€29,95
Mooi stoer en fleurig armbandje van Zag Bijoux. De armband is speels en heeft verschillende blauwe en gouden kralen rondom het elastische bandje. Door het elastiek is de maat gelijk goed om je pols.
€34,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden slaven armband is stoer en chique tegelijk en heeft een open eind met 2 roze blok steentjes eraan. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€54,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren stoere armband is dun en subtiel en heeft schakels als 1 bandje en een hart als symbool op het andere bandje. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren stoere armband is dun en subtiel en heeft kruis diamandjes rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is dun en subtiel en heeft blokjes op de band als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De stoere zilveren armband heeft een shiny snake look en een dubbele band. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is dun en subtiel en heeft een Kruisje als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is dun en subtiel en heeft een Hart als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Showingof 30 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »