Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 56 item(s)
Show:
Sort By:
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€54,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden stoere armband is dun en subtiel en heeft kruis diamandjes rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€29,95
Mooie en stijlvolle enkelband van Zag Bijoux. Het enkelbandje heeft een gouden kleur en vierkantjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft 4 mooie rode steentjes en 5 diamant steentjes eraan hangen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren stoere armband is dun en subtiel en heeft schakels als 1 bandje en een hart als symbool op het andere bandje. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden dubbele armband is dun en subtiel en heeft oranje steentjes als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden slaven armband is dun en subtiel en heeft 3 diamand achtige steentjes erop als symbool.
€29,95
Mooie stijlvolle gouden ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden hanger met een hartje als symbool. Stijlvol en elegant om te dragen!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een Hartslag als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen! Mooi met bijpassende armband.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft blauwe steentjes en gouden payetjes eraan hangen. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft mooie verschillende groene steentjes eraan zitten. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Mooi stoer en fleurig armbandje van Zag Bijoux. De armband is speels en heeft verschillende roze, bruin, grijze kraaltjes rondom het elastische bandje, met in het midden een bruine steen. Door het elastiek is de maat gelijk goed om je pols.
€39,95
Showingof 56 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »