Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 102 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een hartje, sterretje en muntje met 'mum' erop als bedels. Leuk als cadeautje met moederdag!
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft mooie rode steentjes ertussen zitten. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een klavertje 4 als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
De mooie stijlvolle ketting van Zag Bijoux met 7 blokjes goud aan elkaar als symbool. Elegant en subtiel te dragen!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden rondjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Pearl Hart als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden parel hart als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€44,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een lila bedel als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€34,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is dun en subtiel en heeft een Hartslag als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Een elegant en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De gouden ketting heeft een zwarte steen met daaromheen 7 gouden veertjes. Het mooie sieraad maakt je outfit helemaal af en springt uit het oog!
€44,95
Sierlijke ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft 3 diamand kleurige steentjes aan een hanger als symbool. Speels en stijlvol om te dragen!
€34,95
Super mooie armband van Zag Bijoux. De armband doe je dubbel om waardoor je eigenlijk meteen klaar bent. Hij is gemaakt van stainless steel dus hij zal niet verkleuren.
€44,95
Showingof 102 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »