Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 77 item(s)
Show:
Sort By:
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden slaven armband is dun en subtiel en heeft 3 diamand achtige steentjes erop als symbool.
€29,95
Stoere ketting van Zag Bijoux in het goud. De ketting is van een kleine schakel en er hangt een bredere bedel aan. Hij is gemaakt van stainless steel, dus zal niet verkleuren.
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren armband is chique, dun en subtiel en heeft een 1 zilveren staafje met steentjes erin als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€24,95
Super toffe stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Deze gouden ketting heeft grove schakels en vallen mooi op. De sluiting is ideaal want kan in alle schakels vastgemaakt worden en dus op je eigen gewenste lengte laten vallen.
€54,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een hartje, sterretje en muntje met 'mum' erop als bedels. Leuk als cadeautje met moederdag!
€29,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De zilveren schakel armband is dun en heeft subtiele grove schakels rondom. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€19,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden armband is chique en heeft mooie rode steentjes ertussen zitten. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€34,95
Mooie ketting van Zag Bijoux. Deze zilveren ketting heeft een Lotus bloem als symbool hangen. Subtiel en elegant om te dragen.
€24,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. Het is een dubbele ketting in goude kleur, met een parel en munt als bedels. Elegant en subtiel om te dragen!
€39,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en gouden rondjes als symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€29,95
Mooie en stijlvolle ketting van Zag Bijoux. De ketting heeft een gouden kleur en een lila bedel als hanger symbool. Elegant en subtiel om te dragen!
€34,95
Mooie stijlvolle armband van Zag Bijoux. De gouden dubbele armband is dun en subtiel en heeft oranje steentjes als symbool. De sluiting is ideaal en kan op eigen gewenste lengte gesteld worden.
€44,95
Showingof 77 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »