Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 25 item(s)
Show:
Sort By:
Stoere en handige agenda van Zusss inclusief vulling voor het jaar 2021 (ieder jaar te vervangen). De agenda is in mat Grijs en heeft veganistisch leer en kan je sluiten met een drukknop.
€14,95
€29,95
Mooie koffiemok van Zusss met de tekst: Heej leukerd, erop. Deze vrolijke koffiemok mag in de vaatwasser en er past 200ml koffie in.
€8,95
Gave kandelaar van Zusss. Deze handige kandelaar die je aan het oor vast kan pakken heeft een mooie beton kleur. Haal de sfeer in huis met deze kandelaar.
€8,95
Mooie koffiemok van Zusss met de tekst: Vier elke dag, erop. Deze vrolijke koffiemok mag in de vaatwasser en er past 200ml koffie in.
€8,95
Mooie koffiemok van Zusss met de tekst: Liefs, en dat meen ik echt, erop. Deze vrolijke koffiemok mag in de vaatwasser en er past 200ml koffie in.
€8,95
Mooie koffiemok van Zusss met de tekst: met jou is alles leuker, erop. Deze vrolijke koffiemok mag in de vaatwasser en er past 200ml koffie in.
€8,95
Het ideale cadeau voor je zus, halfzus, schoonzus of vriendin die voelt als een zus. Hierin staan allerlei verhalen van zussen en feitjes over zussen. geweldig om samen doorheen te lezen.
€29,95
Mooie koffiemok van Zusss met zwarte spikkels en een goud randje erop. Kenmerkend van goud geglazuurd servies is dat dit niet in de vaatwasser kan, vandaar dat je dit mokje ook met de hand af moet wassen.
€8,95
Mooie koffiemok van Zusss met de tekst: Hmm lekker, erop. Deze vrolijke koffiemok mag in de vaatwasser en er past 200ml koffie in.
€8,95
In de keuken is Zusss ook aanwezig met deze pannenlappen. Deze set van 2 pannenlappen is aan de voorkant antracietgrijs met de tekst: geniet & lach en de achterkant een grafisch patroon. Aan de zijkant een lus om ze op te hangen.
€9,95
Gezellig vriendinnenboek van Zusss. met dit boek leg je verhalen, quotes van je vriendinnen vast die je jaren later nog met veel plezier terug kan lezen. De omslag is van linnen en de tekst: met jou is alles leuker staat erop!
€19,95
Ideaal boek voor al je recepten. Dit receptenboek van Zusss heeft een mooie linnen kaft in een naturel kleur en de bladzijden zijn zo ingedeeld dat je overzichtelijk je recepten kan opschrijven.
€24,95
Showingof 25 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »