Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 28 item(s)
Show:
Sort By:
Dit klassieke ronde horloge is een tijdloos design. Dit zilver gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar zilver mesh band en wit wijzerplaat.
€59,95
Dit klassieke ronde ontwerp met een eigentijdse twist, is universeel en tijdloos. Dit zilver gekleurde horloge is de perfecte combinatie van comfort en elegantie met zijn zilver-goud stainless steel armband en wit wijzerplaat.
€69,95
Dit klassieke ronde horloge is een tijdloos design. Dit goud gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar goud stainless steel armband en zwart wijzerplaat.
€69,95
Dit klassieke vierkante horloge is een tijdloos design. Dit goud gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar zilver-goud stainless steel armband en wit wijzerplaat.
€69,95
Gave strakke horloge van Oozoo. Deze stoere geheel zwarte watch heeft een stainless steel band en is strak vormgegeven. Hiermee steel je zeker de show!
€69,95
Dit klassieke ronde is een tijdloos design. Dit zwart gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar zwart mesh band en zwart wijzerplaat.
€59,95
Dit klassieke ronde horloge is een tijdloos design. Dit goud gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar zilver mesh band en zilver wijzerplaat.
€59,95
Stijlvolle horloge van Oozoo. Dit horloge heeft een zilveren schakel band, met een klassieke ronde kast en zwarte wijzerplaat. Stoer en Stijlvol.
€69,95
Mooie elegante horloge van Oozoo. Dit zilver gekleurde horloge is de perfectie combinatie van comfort en elegantie met haar zilver-goud stainless steel armband en wit wijzerplaat.
€69,95
Als je graag opvalt en de show wil stelen, dan is dit titanium gekleurde horloge met leren band echt iets voor jou!
€49,95
Elegante horloge van Oozoo. Deze chique horloge heeft een rosé gouden meshband en mooie klassieke witte wijzerplaat met rosé goud details erin. Een mustave!
€59,95
Mooi horloge van Oozoo. Deze chique horloge heeft een rosé gouden meshband, witte horlogeplaat met rosé goud details. Mooie opvallende klok die je graag iedere dag wilt dragen.
€59,95
Showingof 28 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »