Gratis afhalen in de winkel in Breda! Gratis verzenden vanaf € 60,00 binnen NL
+31(0) 765310623
Showingof 13 item(s)
Show:
Sort By:
Coole strakke roze smartwatch van Oozoo Timepieces. Deze horloge met roze rubber bandje kan zowel met Android als IOS telefoons gekoppeld worden.
€49,95
De smartwatches van OOZOO's allereerste digitale collectie hebben een rond design. Haar goud kleurige horlogekast, sterke zwarte metalen mesh band en IP67 codering maken dit horloge tot een betrouwbaar accessoire.
€79,95
De Q00309 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zwarte mesh horlogeband.
€99,95
De Q00305 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zilver metalen mesh armband met magnetische finish.
€99,95
De Q00308 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zwarte mesh horlogeband.
€99,95
De Q00301 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zwarte rubber horlogeband.
€99,95
De Q00303 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zwart rubber horlogeband met matte finish.
€99,95
Mooie strakke zwarte smartwatch van Oozoo Timepieces. Deze horloge met zwart rubber bandje kan zowel met Android als IOS telefoons gekoppeld worden.
€49,95
De smartwatches van OOZOO's allereerste digitale collectie hebben een rond design. Haar rosé goud kleurige horlogekast, sterke zwarte metalen mesh band en IP67 codering maken dit horloge tot een betrouwbaar accessoire.
€79,95
De smartwatches van OOZOO's allereerste digitale collectie hebben een rond design. Haar goud kleurige horlogekast, sterke gouden metalen mesh band en IP67 codering maken dit horloge tot een betrouwbaar accessoire.
€79,95
De smartwatches van OOZOO's allereerste digitale collectie hebben een rond design. Haar goud kleurige horlogekast, sterke zwarte rubber band en IP67 codering maken dit horloge tot een betrouwbaar accessoire.
€69,95
De Q00300 met een rond design van de OOZOO Smartwatches collectie is unisex en de slimme oplossing voor iedereen. Dit horloge is een uniek fashion statement met een sterke zwarte rubber horlogeband.
€99,95
Showingof 13 item(s)
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »